Secondary School Dining Hall and Kitchen Refurbishments, Pembroke and Haverfordwest

Background

New primary school for 150+ pupils on site of existing school, which was kept open throughout construction on this very tight town centre site. The building incorporates passive ventilation, solar shading & under floor heating and is expected to be an exemplar of sustainable educational design for constrained urban sites.

Brief

Services Provided

Website Disclaimer

Please note that the pages on this website are designed to provide you with general information only. We make no warranties, representations or undertakings about any of its content. This includes the completeness, accuracy and fitness for any particular purpose, or the content of any third party site referred to or accessed through it. You are personally responsible for ensuring that the information is correct and we will not be held liable or accountable for any mistakes that occur.

Back to Top

© Pembroke Design Ltd, Pembroke Dock, Wales, Company Registration: 1431184, VAT No: 341838354

Site designed by Joy