Renovation and Change of use of Existing Mill to Residential Holiday Let, Llanrhian

Background

Complete renovation of the structure was necessary from replacement roof structure & slating to replacement ground floor windows and doors, electrics and drainage systems. A small extension was required to the rear for utility services. The original Mill workings have been retained & conserved and enclosed behind a glazed screen for viewing from the internal spaces. It is anticipated that the main water wheel will be reintroduced at a later stage. The traditional red paint to windows and doors was also retained – a typical finish to Pembrokeshire Agricultural buildings.

Brief

Services Provided

Website Disclaimer

Please note that the pages on this website are designed to provide you with general information only. We make no warranties, representations or undertakings about any of its content. This includes the completeness, accuracy and fitness for any particular purpose, or the content of any third party site referred to or accessed through it. You are personally responsible for ensuring that the information is correct and we will not be held liable or accountable for any mistakes that occur.

Back to Top

© Pembroke Design Ltd, Pembroke Dock, Wales, Company Registration: 1431184, VAT No: 341838354

Site designed by Joy