New House, Newport, Pembs, near Dinas

Background

A bespoke dwelling for local professional and his family on land that had been in their ownership for generations. The site sits within the Pembrokeshire Coast National Park and was particularly challenging due to the amount of accommodation that the brief required and the planners need to keep the ridge of the dwelling as low as possible with the bulk of the building being traditional but well broken up resulting in an interesting rear elevation and a games room above the treble garage.

Brief

Services Provided

Website Disclaimer

Please note that the pages on this website are designed to provide you with general information only. We make no warranties, representations or undertakings about any of its content. This includes the completeness, accuracy and fitness for any particular purpose, or the content of any third party site referred to or accessed through it. You are personally responsible for ensuring that the information is correct and we will not be held liable or accountable for any mistakes that occur.

Back to Top

© Pembroke Design Ltd, Pembroke Dock, Wales, Company Registration: 1431184, VAT No: 341838354

Site designed by Joy