Extension to Coastal Cottage, Cwm, Abereiddy

Background

Located on the edge of Abereiddy Bay, the cottage overlooks the headland of the former slate quarry of the Blue Lagoon. With its limited site area and rock faced bank the client was looking for a two storey extension to the rear of the listed cottage with views out towards the sea. The scheme as approved provides a utility and shower room at ground floor level and an additional bedroom at first floor level along with internal adaptions whilst keeping the facade of this listed building unchanged.

Brief

Services Provided

Website Disclaimer

Please note that the pages on this website are designed to provide you with general information only. We make no warranties, representations or undertakings about any of its content. This includes the completeness, accuracy and fitness for any particular purpose, or the content of any third party site referred to or accessed through it. You are personally responsible for ensuring that the information is correct and we will not be held liable or accountable for any mistakes that occur.

Back to Top

© Pembroke Design Ltd, Pembroke Dock, Wales, Company Registration: 1431184, VAT No: 341838354

Site designed by Joy