Extension and Remodelling of Pontardawe Fire Station, Swansea Valley

Background

Alterations and first floor extension comprising sleeping and living accommodation to cater for the fire fighters’ changing duty patterns at Pontardawe Fire Station. The extension was built over the original building on an independent steel frame, utilising lightweight construction and rain screen cladding. The fire station was kept fully operational throughout construction.

Brief

Services Provided

Website Disclaimer

Please note that the pages on this website are designed to provide you with general information only. We make no warranties, representations or undertakings about any of its content. This includes the completeness, accuracy and fitness for any particular purpose, or the content of any third party site referred to or accessed through it. You are personally responsible for ensuring that the information is correct and we will not be held liable or accountable for any mistakes that occur.

Back to Top

© Pembroke Design Ltd, Pembroke Dock, Wales, Company Registration: 1431184, VAT No: 341838354

Site designed by Joy