Conservatory Extension, Newport, Pembrokeshire.

Background

Whilst on site with a bespoke residence the client requested an addition to the brief that involved the provision of a conservatory to the south facing elevation of the dwelling. The National Park planners were reluctant at first to accept a further addition to an already large dwelling but after extensive negotiation they have acknowleged that the as-built solution adds to the buildings traditional aesthetic whilst providing the accommodation required by the client.

Brief

Services Provided

Website Disclaimer

Please note that the pages on this website are designed to provide you with general information only. We make no warranties, representations or undertakings about any of its content. This includes the completeness, accuracy and fitness for any particular purpose, or the content of any third party site referred to or accessed through it. You are personally responsible for ensuring that the information is correct and we will not be held liable or accountable for any mistakes that occur.

Back to Top

© Pembroke Design Ltd, Pembroke Dock, Wales, Company Registration: 1431184, VAT No: 341838354

Site designed by Joy