Conservatory Extension, Little Haven, Pembrokeshire.

Background

Whilst on site with a speculative residential development within the Pembrokeshire Coast National Park, the purchaser requested that a conservatory be added to the rear south-facing elevation to provide an additional year-round living space, and maximise the flexibility of room uses within the recently constructed dwelling. With a slate roof, a steel frame and glazed walls/gable it will not only assist in controlling solar glare, but provide a more comfortable environment, with underfloor heating throughout the colder and more inclement months of the year.

Brief

Services Provided

Website Disclaimer

Please note that the pages on this website are designed to provide you with general information only. We make no warranties, representations or undertakings about any of its content. This includes the completeness, accuracy and fitness for any particular purpose, or the content of any third party site referred to or accessed through it. You are personally responsible for ensuring that the information is correct and we will not be held liable or accountable for any mistakes that occur.

Back to Top

© Pembroke Design Ltd, Pembroke Dock, Wales, Company Registration: 1431184, VAT No: 341838354

Site designed by Joy